LET OP!!!! Ons huidige adres is Klaverwei 28 in Wijbosch.        !! NIEUW !! Goedkope en Goede Huismerk Toners en inkt Bespaar 50% op Printkosten !!  WWW.MijnToners.nl

Ergonomie                                                               
Het is tegenwoordig erg belangrijk om op ergonomie te letten. Zowel voor uw werknemers als voor u zelf. RSI komt tegenwoordig steeds vaker voor. U kunt daar zelf iets aan doen. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn goede hulpmiddelen voor uzelf en voor uw medewerkers heel belangrijk.

Kijk eens wanneer een werknemer thuis komt te zitten met klachten. Dit weegt niet op tegen de aanschaf van enkele producten om deze klachten te voorkomen.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
Het aangepaste ergonomische Microsoft toetsenbord werkt ook voor u!

PC-gebruikers raken minimaal 80.000 uur van hun leven een toetsenbord en muis aan. Toch is comfortabel toetsenbordwerk schaars. RSI (CANS) is er des te meer. Het licht gekromde softtouch Microsoft toetsenbord is nu verrijkt. Met onze ergonomische polssteun en muismat is deze oplossing voor iedereen toegankelijk.

In deze lijn hebben wij nog veel meer producten. Ook voor voetsteunen, monitorsteunen en andere ergonomische aanpassingen kunt u bij ons terecht.
______________________________________________________________________________________________________________________________________

Neem gerust eens contact met ons op zodat wij met u hierover van gedachten kunnen wisselen. Wij hebben een heel assortiment van producten die aan de tegenwoordige eisen van ergonomie voldoen.
U moet hierbij denken aan headsets en vele soorten en maten, notebooksteunen, polssteunen etc.