LET OP!!!! Ons huidige adres is Klaverwei 28 in Wijbosch.        !! NIEUW !! Goedkope en Goede Huismerk Toners en inkt Bespaar 50% op Printkosten !!  WWW.MijnToners.nl

Webdesign

Ook voor webdesign bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen voor u mooie maar ook betaalbare webpagina's verzorgen.
Overigens zijn deze pagina's makkelijk zelf te onderhouden wanneer geregeld teksten en foto's wijzigen.
Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij u meer vertellen over de methodes en de kosten.

Ook kunnen wij uw domeinnaam en hostingpakket compleet verzorgen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. 

Hieronder enkele referenties van de sites:

Computerbouw.com onze eigen pagina! d.m.v. gebruikmaking van het Beheerspakket kunnen bijna alle
klanten op zeer eenvoudige wijze zelf hun eigen webpagina onderhouden. Technische kennis is niet vereist.
 
jhsbouwbedrijf Bouwbedrijf in Schijndel, ook deze website is via ons doe-het-zelf pakket aan te passen.
Zorgkwekerij Lieseind Deze website bevat een beveiligd gedeelte wat alleen toegankelijk is voor dealers en vaste klanten. Na het inloggen krijg je meer informatie met o.a. nieuws.
Aqua health Een eenvoudig en betaalbare website die toch alle functionaliteiten biedt. 
Mister-Big
Voor het online bestellen van voedingssupplementen. De producten zijn in te voeren / te wijzigen via het Beheerspakket Pro. Betaling van de producten kan via iDEAL, onder rembours of door vooruit te betalen.
Best Weddingplanner Best Weddingplanner laat uw bruiloft schitteren!
TeleBe Nederland - Data en Telefoniebeheer Telefoniebeheer, management en detachering. Gevestigd in Schijndel. Deze website is ook te beheren via het Beheerspakket.
De Euroburger Kom eens eten en maak kennis met ons FAST & FRESH concept.
Ook voor leuke uitjes en arrangementen.
SK Natuursteen Uitgebreide website met natuursteen onderverdeeld in vloeren en overige natuursteen producten. Onderhoudsmiddelen kunnen online besteld worden.
Dreamgarden Eén adres voor ontwerp, inrichting en onderhoud van uw tuin in alle facetten. Via deze website kan je een offerte voor je tuin aanvragen, zoeken op postcode naar hoveniers, bekijken van tuinen via de tuinendatabase en veel meer...
Buiten gebeuren Leverancier van verschillende producten voor in de tuin, waaronder de Feering, Kuipen en de Top Swing. U kunt de producten direct online bestellen via het Winkelwagentje.
De Kaaskoning Het complete assortiment van de kaaskoning staat in een database en kan door de beheerder gewijzigd worden. Aan het assortiment zijn recepten gekoppeld, onderverdeeld in categorien. Het beheer hiervan gebeurt weer via het zeer gebruiksvriendelijke Beheerspakket op het internet. De gegevens zijn dus overal ter wereld online te wijzigen.
NFB Coatings NFB Coatings is toonaangevend op het gebied van kataforese lakken, poedercoaten en natlakken van metalen en kunststof halffabrikaten en eindproducten. De website is gemaakt in het Nederlands, Duits en Engels.
Stichting VOS-Schijndel Op de website van Stichting Vernieuwend Ouderenbeleid Schijndel kan je jezelf aanmelden voor het ontvangen van enquetes en kan je je aanmelden voor het opiniepanel.
Maître Cuisine Deze website is gemaakt in 3 talen, compleet met online ordersysteem. Via het Content Management System is de website door de klant zelf te beheren.