Telefooncentrales

Telefonie via Voip. Bellen via internet, snel, simpel en goedkoop

Wij kunnen u hiervoor diverse oplossingen bieden. Dit al vanaf € 5,00 per maand.
(Inclusief online telefooncentrale met o.a. wachtrij voicmail etc.)
Wij werken samen met gnTel en hebben een uiterst betrouwbaar en stabiele oplossing voor u.

Vrijblijvend advies
Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe of wilt u gebruik maken van meer mogelijkheden. Dan is de meest eenvoudige oplossing om over te stappen naar VoIP.
Wij bieden een totaaloplossing zoals het gnTel pakket FlexPBX. Het verschilt per situatie wat de beste telefonie-oplossing is voor jouw onderneming.

Wij werken al geruime tijd samen met gnTel. gnTel is sinds 2004 een van de eerste telecomproviders met een eigen VoIP-netwerk. De afgelopen 16 jaar heeft het systeem zich bewezen en maken duizenden bedrijven dagelijks gebruik van onze VoIP diensten.
Wij van ComputerBouw.com bekijken vrijblijvend jouw situatie en geven advies-op-maat. Met ruim 30 jaar telecom ervaring weten we waar we over praten.
Ook hebben wij hele goede oplossingen wanneer u al een VoIP oplossing heeft maar veel te veel betaald.


Als ondernemer is het van groot belang om te kunnen vertrouwen op jouw telefonie-omgeving. 
Wij zijn ons ervan bewust dat deze externe data van onze klanten enorm belangrijk is. We hechten dan ook veel waarde aan informatiebeveiliging en privacy en zijn continu bezig met het waarborgen hiervan.

Regelmatig krijgen wij vragen over de manier waarop wij onze data beveiligen. Logisch, want er zijn veel sectoren aangesloten op het gnTel netwerk die werken met gevoelige gegevens zoals de medische sector en de overheid. Het gnTel platform draait vanuit twee datacenters die volledig ISO gecertificeerd zijn.